“De persoonlijke aanpak maakt voor mij het verschil”

Publicatiedatum 20 februari 2024
Wijzigingsdatum 20 maart 2024

Met ruim dertig jaar ervaring in de commerciële binnendienst, sales en HR heeft Esther (61) een flink pak werkervaring. Een aantal jaar geleden klopte ze bij Partner Group aan, omdat ze een nieuwe baan zocht. “Ze geloofden in mij en vonden binnen een mum van tijd een leuke baan voor me.”

Pro-actief en betrokken
Esther kwam in contact met haar huidige werkgever via uitzendbureau Just in Time, dat sinds 2024 Partner Group heet. De samenwerking verliep vlot, er was direct een klik en binnen de kortste keren was ze aan het werk. Esther: "Mijn contactpersoon besprak met mij de mogelijkheden, nam contact op met potentiële werkgevers en bemiddelde in salaris. Dat was nog niet alles: er werd echt oprecht naar mij en mijn verhaal geluisterd. Die persoonlijke aanpak maakt voor mij het verschil. Er was vertrouwen in mij en mijn ervaring werd als een waardevolle troef gezien."

In kansen denken
“Partner Group is misschien geen groot uitzendbureau, maar dat maakt dat er juist altijd persoonlijk contact is. Dat maakt ze uniek. Ze hebben me altijd gemotiveerd om ervoor te gaan, ook in andere functies die in eerste instantie niet direct aansloten bij mijn ervaring. Zo werkte ik een tijd als planner en administratief medewerker. Daar was ik zelf nooit op gekomen, maar het beviel goed.”

Op de juiste plek
Als Esther door onvoorziene omstandigheden plotseling op zoek moet naar een nieuwe baan, staat Partner Group meteen klaar om te bemiddelen. Inmiddels werkt ze met veel plezier als commercieel medewerker binnendienst bij een nieuwe opdrachtgever in Kerkrade. En met de recente contractverlenging op zak, is dit wéér een geslaagde match!

Onze contactgegevens

Partner Group
Neerstraat 37
6041 KA Roermond

Profiel ASL
Kloosterplein 1