Met deze 8 tips maak je een goede eerste indruk tijdens een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 5 juni 2024
Het sollicitatiegesprek is vaak een spannend moment. Je maakt voor het eerst kennis met je (potentiële) nieuwe werkgever en wilt jezelf van je beste kant laten zien. Je hebt namelijk één kans om een goede eerste indruk achter te laten. Geen zorgen, Partner Group helpt je daarmee! Met deze 8 tips ben jij straks perfect voorbereid op je sollicitatie!
Lees meer

Sollicitatiegesprek? Oefen eerst… met Partner Group én ChatGPT!

Publicatiedatum 14 maart 2024
Heb je binnenkort een belangrijk sollicitatiegesprek? Zorg dan dat je goed voorbereid bent. Natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. Jouw contactpersoon van Partner Group kan jou alles vertellen over het bedrijf waar je gaat solliciteren, wat de functie inhoudt en wat verder belangrijk is voor het gesprek. Het gesprek zelf kun je voorbereiden met de hulp van jouw slimme en persoonlijke assistent: ChatGPT.
Lees meer

“De persoonlijke aanpak maakt voor mij het verschil”

Publicatiedatum 20 februari 2024
Met ruim dertig jaar ervaring in de commerciële binnendienst, sales en HR heeft Esther (61) een flink pak werkervaring. Een aantal jaar geleden klopte ze bij Partner Group aan, omdat ze een nieuwe baan zocht. “Ze geloofden in mij en vonden binnen een mum van tijd een leuke baan voor me.”
Lees meer

Blog: de voordelen van flexmedewerkers

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Klanten kloppen regelmatig bij ons aan met de vraag: wat zijn nou eigenlijk de voordelen van flexmedewerkers inzetten? En: welke mogelijkheden zijn er bij Partner Group? Wij brengen werkzoekenden en ondernemers op diverse manieren samen. Van detachering tot inhouse dienstverlening. In deze blog hebben we de 7 manieren waarop wij personeel inzetten (en de daarbij horende voordelen) op een rijtje gezet.
Lees meer

Onze contactgegevens

Partner Group
Neerstraat 37
6041 KA Roermond

Profiel ASL
Kloosterplein 1