Werken bij Partner HR Solutions

Behalve dat we mensen aan werk helpen bij onze opdrachtgevers, zijn we zelf natuurlijk ook werkgever. En bovendien een heel leuke.

Werken bij Partner HR Solutions betekent werken in een energieke omgeving met uitdagingen, kansen en verantwoordelijkheden op veel gebieden. Samen met gedreven collega’s werk je aan jouw groei en ontwikkeling én die van Partner HR Solutions. Door continu uitgedaagd te worden, kun jij je talent optimaal ontwikkelen. En samen met je collega’s het verschil maken in de wereld van werk. Wij weten als geen ander dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken.

Nieuwgierig? Vraag ons naar de vacatures of mail meteen jouw open sollicitatie met cv.

Op zoek naar een stage?

Tijd om de theorie in praktijk te brengen. Jouw opgedane kennis en talenten zijn klaar voor een testrit. Zoek je een leuke, leerzame en afwisselende stage waar je dat kan doen? Dan ben je bij Partner HR Solutions op je juiste plek.

Wij zoeken naar iemand die communicatief sterk is, niet snel strest en zonder moeite op mensen afstapt. Een stage bij ons is nooit saai en altijd betaald.

Denk jij dat je ons team kunt aanvullen met jouw kennis en kijk op mensen? En ben je enthousiast en gedreven om zo veel mogelijk te leren? Bel of mail ons voor meer info. Of stuur meteen jouw sollicitatie met cv op.

Interesse in werken via Partner HR Solutions?

Schrijf je dan in via ons formulier en stuur eventueel je cv mee. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.