Banner

Onze dienstverlening

Partner HR Solutions brengt mensen die een passende baan zoeken en ondernemers met een personeelsvraag samen. Wij hebben alle disciplines in huis op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie, payroll en zzp-bemiddeling. Van ongeschoold tot en met wo-niveau, voor alle branches.   

Bij ons is niemand een nummer. Uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers, zzp'ers of gekwalificeerde vaste krachten: Partner HR Solutions zorgt voor de juiste mensen in uw bedrijf, op een persoonlijke en betrokken manier. We zijn betrouwbaar en transparant. En afspraak is afspraak. 

Sinds 1989 doen we wat we beloven, op basis van 'no cure, no pay'. 

De diensten die wij bieden

Uitzenden

Tijdelijk meer werknemers nodig door ziekte, verlof van vaste medewerkers, productiepieken of onverwachte verschuivingen in de planning?

Uitzendkrachten inzetten is dan een slimme oplossing. Partner HR Solutions heeft een grote flexpool met mensen die op korte termijn aan het werk kunnen. Je huurt de juiste uitzendkrachten in voor precies die periode dat je ze nodig hebt. En betaalt ze ook alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Wordt een uitzendkracht ziek, dan hoef je het salaris niet door te betalen. Jij bent de opdrachtgever, Partner HR Solutions is de werkgever. Wij ontzorgen je in de werving, selectie en administratie.

Detachering

Detachering is een vorm van uitzenden die we voornamelijk inzetten bij langdurige projecten of bij specialistische functies. Partner HR Solutions werft en selecteert de best passende kandidaat aan de hand van jouw voorkeuren. Is er een match? Dan nemen wij de detacheringsmedewerker voor jou in dienst voor de volledige duur van het project. Zo bieden we beide partijen zekerheid. Met detachering via Partner HR Solutions ben je verzekerd van de juiste persoon op de juiste plaats. 

Werving & selectie

Op zoek naar goed personeel, maar geen tijd voor die zoektocht? De werving en selectie van nieuwe medewerkers kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zoeken en vinden de juiste mensen voor jou.

Partner HR Solutions begeleidt het complete werving- en selectieproces. Wij zetten een vacature uit en beantwoorden vragen en sollicitaties van geïnteresseerden. Vervolgens analyseren wij motivaties en cv’s zorgvuldig. We winnen informatie in over ontslagredenen, referenties en hiaten in het arbeidsverleden. Ook controleren wij diploma’s, cijferlijsten en getuigschriften. In overleg met jou worden één of meerdere personen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, en eventueel een vervolggesprek.

Allocatie: werving derden, selectie door ons

Wilt u een werknemer voor een bepaalde opdracht (nog) niet op jouw loonlijst wilt zetten? Dan is payrolling een interessante oplossing. Wij zenden de werknemer uit naar jouw organisatie en regelen alle bijbehorende administratie. Wel zo makkelijk. Alle werkgevers-risico's zijn voor Partner HR Solutions. Bovendien blijf jeu flexibel. En dat allemaal tegen een aantrekkelijk tarief. 

Zzp-bemiddeling

Wij koppelen opdrachtgevers aan zzp’ers met de juiste vaardigheden. En verzorgen alle administratieve zaken zoals het juiste contract, controle van de papieren en vaardigheden, verzekeringen en de facturatie.  

Daarnaast adviseren wij je graag over actuele ontwikkelingen. Sinds 1 mei 2016 is er veel gewijzigd als het gaat om zzp’ers. Zo is de Verklaring Arbeids Relatie (VAR) vervallen en zijn de risico’s en verantwoordelijkheid voor de zelfstandigheid in opdracht gewijzigd. We ontzorgen je hier volledig in. 

Leerbedrijf

Partner HR Solutions is een erkend leerbedrijf. We zetten ons in om kennis te bevorderen en vakmanschap te behouden. Aandacht voor scholing leidt bovendien tot bredere inzetbaarheid en meer doorstroming van uitzendkrachten. Voor jou als opdrachtgever vergroot dit de kans op kwalitatief passende kandidaten.

Inhouse dienstverlening

Onze vestiging bij jou op locatie van waaruit wij ons volledig pakket aan dienstverlening aanbieden. Afhankelijk van jouw inleenvolume zijn onze intercedenten één of meerdere dagdelen bij jou op locatie aanwezig. Door fysieke aanwezigheid kunnen wij snel inspelen op jouw personele vraagstukken en behoeften, waardoor jij je kan focussen op het primaire proces.

Kwaliteit verzekerd

We werken op basis van de door de brancheorganisatie NBBU opgestelde reglementen. Door hierbij te kiezen voor de NEN 4400-1 en VCU kunnen wij onze flexkrachten en opdrachtgevers de garantie geven dat wij onze zaken goed voor elkaar hebben.

Partner HR Solutions Roermond
Neerstaat 37
6041 KA Roermond
+31 (0)475 317 430
roermond@partner.nl

Partner HR Solutions Maastricht
Gelissendomein 8
"We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak.”