Banner

Wij zijn Partner HR Solutions

Partner HR Solutions is meer dan een uitzendbureau of vacaturebank. We zijn een expert in HR-zaken en uitzenden. Ontzorgen waar nodig en zijn een kei in het vinden van de juiste match tussen werknemer en werkgever. We zijn graag uw sparringpartner. Zet ons aan het werk. Dat doen we graag.

Ervaren en enthousiast

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van flexibele arbeid. Aan het roer van Partner HR Solutions staan Pascal en Claudia Mulders, broer en zus. Samen hebben zij meer dan 40 jaar ervaring in de uitzendwereld.

Alles wat we doen, doen we met passie en plezier. Onze medewerkers werken nauw met elkaar samen, zijn enthousiast, denken mee en zoeken graag naar oplossingen. We zijn nieuwsgierig en altijd op zoek naar verbetering. Delen graag onze kennis en kunde en halen het beste in mensen naar boven. Talenten ontdekken en ontplooien, uitdagingen aangaan, waarbij de persoonlijke benadering bij ons altijd voorop staat.

 

Thuis in Limburg

Limburg is ons thuis, al sinds 1989. Ons netwerk reikt van noord tot zuid en ook buiten de grenzen. We werken nauw vanuit de diverse vestigingen in Maastricht, via Sittard en Roermond tot Eindhoven en Venray. We kennen de markt en de mensen als geen ander. Die kennis zetten we in om mensen die een passende baan zoeken en ondernemers met een personeelsvraag samen te brengen.

 

Betrouwbaar en betrokken

De juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat het om. Uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers, zzp'ers of gekwalificeerd vast personeel: Partner HR Solutions brengt werknemer en werkgever samen, op een persoonlijke en betrokken manier.

Bij ons is niemand een nummer. Dankzij ons Limburgse karakter en onze professionaliteit hebben wij sinds de oprichting een stevige positie opgebouwd in onze regio. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak.

Kwaliteit verzekerd

We werken op basis van de door de brancheorganisatie NBBU opgestelde reglementen. En we zijn VCU- en NEN-gecertificeerd. Dat geeft jou de garantie dat wij onze zaken goed voor elkaar hebben.   

Interesse in werken via Partner HR Solutions?

Schrijf je dan in via ons formulier en stuur eventueel je cv mee. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.