Blog: de voordelen van flexmedewerkers

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Wijzigingsdatum 20 februari 2024

Dit zijn dé 7 manieren om personeel in te zetten

Klanten kloppen regelmatig bij ons aan met de vraag: wat zijn nou eigenlijk de voordelen van flexmedewerkers inzetten? En: welke mogelijkheden zijn er bij Partner Group? Wij brengen werkzoekenden en ondernemers op diverse manieren samen. Van detachering tot inhouse dienstverlening. In deze blog hebben we de 7 manieren waarop wij personeel inzetten (en de daarbij horende voordelen) op een rijtje gezet.

Uitzenden: flexibel en snel

Kom je tijdelijk spreekwoordelijke ‘handjes’ tekort door ziekteverzuim, verlof of (onverwachte) piekmomenten? Dan is het inzetten van flexmedewerkers een slimme oplossing. Partner Group beschikt over een grote flexpool met mensen die op korte termijn aan het werk kunnen. Als opdrachtgever huur je de juiste mensen in wanneer je ze nodig hebt. En je betaalt ze dan ook alleen voor de gewerkte uren.

Partner Group ontzorgt je in de werving, selectie en administratie. Wordt een flexmedewerker ziek? Dan hoef je zijn salaris niet door te betalen, want wij blijven werkgever. Pragmatisch en op basis van duidelijke afspraken.

Detachering: de juiste persoon op de juiste plek

Heb je iemand nodig voor een langdurig project of specifieke, specialistische functies? Wij werven en selecteren de beste kandidaat, aan de hand van jouw voorkeuren. Is er een match? Dan nemen wij de detacheringskracht voor jou in dienst voor de volledige duur van het project. Zo zetten we de juiste persoon op de juiste plaats. En dat zorgt voor zekerheid, voor zowel opdrachtgever als medewerker.

Werving & selectie: van a tot z

Wil je passende mensen in huis halen, maar heb je daar zelf de tijd niet voor? Geen zorgen, laat de volledige werving en selectie met een gerust hart aan ons over. Een van de grote voordelen van flexmedewerkers: ze zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten daardoor perfect aan op jouw organisatie.

Partner Group verzorgt het gehele werving- en selectieproces, van het uitzetten van een vacature tot het selecteren van de beste kandidaten. Wij analyseren de ingezonden motivaties en cv’s en gaan in gesprek over talenten, ambities en drijfveren. Op die manier weten we de juiste kandidaten aan jouw organisatie te koppelen.

Allocatie: werving door derden, selectie door ons

Een van de belangrijkste voordelen van flexmedewerkers is payrolling. Voor als je bijvoorbeeld een medewerker voor een bepaalde opdracht (nog) niet op de loonlijst wilt zetten. Partner Group zendt de medewerker uit naar jouw organisatie en regelt alle administratie. Makkelijker kan het niet, toch? De werkgeversrisico’s zijn voor ons. Bovendien blijf jij flexibel. En dat alles ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Zzp-bemiddeling: met kennis van zaken

Partner Group koppelt zzp’ers met de juiste ervaring en vaardigheden aan opdrachtgevers. Daarbij verzorgen we alle administratieve zaken. Zoals contracten, verzekeringen én facturatie.

Bovendien is de zzp-wetgeving continu in ontwikkeling, dus houden we je als klant graag op de hoogte van het laatste nieuws. Zo komt vanaf 1 juli 2024 strengere regelgeving voor zzp’ers in de zorg. We informeren je graag over deze afspraken.

Leerbedrijf: gericht op ontwikkeling

Wist je dat Partner Group een erkend leerbedrijf is? We zetten ons in om kennis te bevorderen en vakmanschap te behouden. Aandacht voor scholing leidt bovendien tot bredere inzetbaarheid en hogere doorstroming van uitzendkrachten. Voor jou als opdrachtgever vergroot dit de kans op kwalitatief passende kandidaten.

Inhouse: op jouw locatie

Wil je de vruchten plukken van onze meest volledige vorm van dienstverlening? Dan is inhouse dienstverlening de beste keuze. Afhankelijk van jouw inleenvolume, zijn we één of meerdere dagdelen op jouw locatie. Door onze fysieke aanwezigheid kunnen we snel inspelen op persoonlijke vraagstukken en behoeften en hoef jij je alleen te focussen op het primaire proces.

Voordelen van uitzendkrachten

Onze dienstverlening bestaat dus uit verschillende mogelijkheden. Twijfel je over wat het beste past bij jou? We geven je graag advies daarover. Partner Group staat garant voor kwaliteit: we werken op basis van de opgestelde richtlijnen van brancheorganisatie NBBU. Door te kiezen voor NEN 4400-1 en VCU, bieden we onze flexkrachten en opdrachtgevers de zekerheid die ze verdienen.

Mogen we ook voor jouw organisatie aan de slag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Onze contactgegevens

Partner Group
Neerstraat 37
6041 KA Roermond

Profiel ASL
Kloosterplein 1