“We hebben altijd met mensen te maken”

Als manager van de afdeling Backoffice is Ine Jeurissen samen met haar team verantwoordelijk voor onder andere arbeidsovereenkomsten, subsidies, pensioenen, verzuim, re-integratie en verzekeringen. Ine begon haar carrière bij Partner Group als intercedent en werkte in de afgelopen jaren op alle vestigingen in verschillende functies. “Wat zo mooi is aan de uitzendwereld, is dat je altijd met mensen te maken hebt.”

“De verhalen van flexwerkers blijven me altijd bij, ook als ik iemand al tijden niet heb gezien. Vaak kijken ze ervan op, als je ze nog herkent én dingen weet over hun carrière, opleiding of privéleven. Tegenwoordig ben ik vooral bezig met zaken áchter de schermen, maar ik houd altijd in het oog voor wie ik het doe. Dat geeft mij voldoening.”

Fundering bouwen
“Toen deze functie vrijkwam, was ik meteen getriggerd. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en ben enthousiast om de afdeling te professionaliseren. We zijn nu met een belangrijke moderniseringsslag bezig. In feite trekken we een sprint en als we onderweg hordes tegenkomen, bedenken we daar een oplossing voor. Het mooie is dat we echt stappen zetten richting de toekomst, onder andere door ons backofficesysteem zo veel mogelijk te automatiseren. Daardoor is er in één oogopslag zicht op de situatie en kunnen we onze kwaliteit verhogen én waarborgen.

In feite bouwen we daarmee een fundering, waarna we stap voor stap ons ‘huis’ gaan neerzetten.”

Mensen-mens
“Overigens blijft maatwerk onze standaard, dus voor elke klant kijken we naar wat nodig is en hoe we het proces inrichten. Dat luistert heel nauw. Onze kracht zit ‘m dan vooral in de samenwerking.

Buiten dat ik een mensen-mens ben, werk ik heel nauwkeurig en ben ik flexibel. Dat moet ook wel, want dagelijks komen er veel ad hoc-zaken op mijn pad. In feite weet ik daardoor nooit precies hoe mijn dag eruitziet en dat bevalt me uitstekend.”

Ine Jeurissen
Manager Backoffice

i.jeurissen@partnergroup.nu 
06 - 24 10 91 20

"I never lose. Either I win or learn -> Ik win altijd: overwinning of waardevolle inzichten."