“We monitoren continu de loopbaan van onze flexwerkers”

Met ruim vijftien jaar ervaring in personeelsbemiddeling was het voor Danny Toulouse tijd voor de volgende stap in zijn carrière. Als Manager Recruitment stuurt hij het team Recruitment aan en deelt zijn kennis en ervaring: “Geen dag is hier hetzelfde. Wij zijn altijd in beweging.” 

“Recruitment is veel meer dan puur het werven en plaatsen van kandidaten. Natuurlijk is ons voornaamste doel om een flexwerker te plaatsen bij een opdrachtgever, maar daar komt best veel bij kijken. Wij ‘schieten’ nooit zomaar met cv’s naar bedrijven. We willen nieuwe kandidaten altijd eerst persoonlijk ontmoeten. Zo krijg je veel beter inzicht in de persoon die tegenover je zit en je kunt een kandidaat gerichter voorstellen aan een opdrachtgever: je weet immers wat voor vlees je in de kuip hebt. De kans op een succesvolle match vergroot je daardoor.” 

Nauw betrokken 
Voor deze intakegesprekken hebben Danny en zijn team dan ook volop aandacht. Maar ook tijdens en ná het plaatsingstraject blijft een flexwerker continu op het netvlies. “We blijven nauw betrokken bij de loopbaan van de flexwerker. Bijvoorbeeld door opleidingen, trainingen en cursussen aan te bieden maar ook te monitoren of iemand op zijn plek zit. Danny: “Door ambities, drijfveren en wensen in kaart te brengen, houden we inzicht in de loopbaan van onze flexwerkers en kunnen we snel schakelen als dat nodig is.” 

Relaties opbouwen
“Laatst ontving ik nog een heel mooi compliment van een flexwerker. Ik had hem een aantal jaar geleden geholpen aan een leuke baan en nu benaderde hij me weer. ‘Omdat ik hem destijds zo goed had geholpen’, koppelde hij terug en dit geeft voldoening. Of het nu om een flexwerker gaat of een opdrachtgever: je bouwt een relatie met elkaar op. Juist bij Partner Group ligt daar de focus op en dat past bij mij.” 

Samen verder groeien
Danny: “Ook in mijn eigen team ervaar ik die voldoening. Door de wensen en behoeften van de mensen in mijn team in kaart te brengen, kunnen we elkaar aanvullen, onze dienstverlening optimaliseren én groeien.” Aan Danny dan ook de taak om het recruitmentteam als een geoliede machine te laten werken, waar nodig structuur aan te brengen en prioriteiten te bepalen. Ook bijsturen, meehelpen en adviseren zijn hier onderdeel van. Danny pakt het met enthousiasme aan. “Partner Group is een ontzettend fijne plek om te werken. Het is niet voor niets dat ik al vijftien jaar met veel plezier onderdeel uitmaak van dit mooie bedrijf.” 

Danny Toulouse
Manager Recruitment

d.toulouse@partnergroup.nu 
06 - 46 25 56 48

"Ik hecht veel waarde aan het leren kennen van jou als persoon, om zo jouw wensen en ambities te begrijpen. Samen kunnen we jouw droomcarrière realiseren!"