“Het succes van Partner Group? Persoonlijk contact én ons uitgebreide netwerk!”

Als Operations Manager vormt Chantal Hoofs de schakel tussen de directie en medewerkers van Partner Group. Vanuit een landelijke organisatie in de personeelsbemiddeling stapte ze begin 2024 over naar Partner Group. “Ik wilde graag terug naar een regionale organisatie en voelde me hier meteen thuis.”

Warm gevoel
”Partner Group heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Dat sluit naadloos aan bij mijn eigen kernwaarden. Er wordt veel aandacht besteed aan relaties met klanten en flexwerkers. Ons netwerk is ontzettend groot en toch weten we dat persoonlijke contact te behouden. Dat is kenmerkend voor ons als organisatie. Ook collega’s zijn enorm betrokken bij het bedrijf en bij elkaar. Daardoor heerst er een fijne sfeer en geeft het een warm gevoel om hier onderdeel van uit te maken.”

Aandacht voor elkaar
Als Operations Manager stuurt Chantal de managers aan, die op hun beurt weer hun teams aansturen. “Door aandacht te hebben voor wat er speelt – op het gebied van werk, privé, ambities en ontwikkeling – krijg ik inzicht in wat nodig is om de operatie zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Bovendien coach en begeleid ik de managers in hun rol en breng waar nodig structuur aan in de bedrijfsvoering. Omdat ik zelf meerdere rollen heb vervuld tijdens mijn carrière in de personeelsbemiddeling, kan ik me goed inleven en kom ik er snel achter wat iemand precies nodig heeft. Vertrouwen is daarbij heel belangrijk. En open en eerlijk zijn, op een respectvolle manier. Door op die manier samen te werken, kan ik tools en handvatten aanreiken die nodig zijn om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.”

Klaar voor de volgende stap
Chantal pakt haar rol vol enthousiasme en passie aan en voelt zich bij Partner Group helemaal thuis. “Dankzij de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, kan ik nu deze stap zetten om samen met Pascal en Claudia Partner Group verder te professionaliseren, het maximale uit onze dienstverlening te halen en uit te breiden. Partner Group bestaat inmiddels 35 jaar en is een gevestigde naam in Limburg en daarbuiten. Om verder te groeien komen mijn resultaatgerichtheid en commerciële drive zeker van pas. Tegelijkertijd blijft onze focus liggen op het persoonlijke contact, de aandacht voor elkaar én het netwerk dat we hier hebben in de regio: deze ingrediënten vormen samen de basis van ons succes.”

Chantal Hoofs
Operations Manager

c.hoofs@partnergroup.nu 
06 - 82 88 14 59

"Betrouwbaarheid vormt het fundament van elke succesvolle samenwerking."