‘Ik zoek net zo lang tot ik een geschikte kandidaat heb gevonden’

Recruitment van Poolse en andere Oost-Europese flexwerkers is Beata van der Vegt op het lijf geschreven. Ze komt van oorsprong zelf uit Polen, weet als geen ander hoe ze Poolse flexwerkers moet benaderen en beschikt over een belangrijk talent: mensenkennis.

“In feite hoef ik maar met een kandidaat te spreken en dan weet ik al wat voor type het is en hoe ik hem of haar het beste kan helpen. Het is niet voor niets dat ik al jaren, mét succes, Poolse flexwerkers werf voor bedrijven in Nederland.” Hoewel Partner Group geen uitgebreide reclamecampagnes voert in Polen, heeft menig kandidaat het telefoonnummer van Beata in zijn of haar telefoon staan. “Dat gaat vaak via-via. En als ik iemand al eens heb geholpen aan een leuke baan, komen ze altijd weer bij me terug.”

Extra leuk
In 1998 kwam Beata naar Nederland. Voor de liefde! In 2019 startte ze bij Workpartner International, gericht op personeelsbemiddeling voor Oost-Europese flexwerkers. In 2024 is Workpartner samen met alle andere labels samengesmolten tot Partner Group. Beata: “Onze dienstverlening blijft gewoon hetzelfde, maar ik heb er wel een hoop fijne collega’s bij gekregen. Dat maakt het werk extra leuk.”

Met liefde en plezier
Samen met haar man en hun zoon woont Beata in het Brabantse Gemert. Elke dag rijdt ze bijna 80 kilometer (enkele reis) om op haar werk in Roermond te komen. “Dat doe ik met liefde en plezier. Ik houd van mijn werk. Het is misschien vreemd om te zeggen, maar ik ben er ook goed in. ‘Nee’ is voor mij geen optie. Ik zoek net zolang totdat ik een geschikte kandidaat vind. Tot nu toe is dat ook altijd gelukt.”

Beata van der Vegt
Recruitment Consultant

b.vandervegt@partnergroup.nu 
06 - 55 55 13 20

"Een diploma zegt wat je hebt gedaan, maar niet wat je allemaal kunt."