Tim Bloem groeit door: van Partner Group naar Sif

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wijzigingsdatum 18 juli 2024

Misschien ken je onze junior recruiter Tim Bloem? Inmiddels moeten we zeggen: onze voormalige recruiter Tim Bloem. Deze maand maakte hij een mooie stap in zijn carrière en begon hij als HR Inhouse Officer bij de Sif Group. En de manier waarop dat ging, zegt volgens hem veel over hoe we bij Partner Group werken. Tijd voor een telefoontje met onze zeer gewaardeerde ex-collega!


Dag Tim, gefeliciteerd met je nieuwe baan. Wat doe je precies?
“Dank je! Als HR Inhouse Officer ben ik de schakel tussen operations en het HR managementteam. Ik heb nog steeds veel te maken met uitzendkrachten, maar nu vanaf de andere kant van de tafel. Daarnaast ben ik ook bezig met contracten en beoordelingsgesprekken. Het hele HR-portfolio, zeg maar. En dat was ook precies wat ik wilde.”

Hoe is dit balletje gaan rollen?
“Dat ging heel natuurlijk. Ik zocht naar een nieuw perspectief, wilde me wat meer verdiepen in HR-thema’s, omdat ik naast mijn werk ook een hbo-opleiding HRM doe. Bij Partner Group werd dat opgemerkt. Dus we hebben er al heel snel open gesprekken over gehad. Wat ik zocht, zou binnen Partner Group misschien wel op termijn kunnen. Maar men dacht ook mee over mogelijke externe kansen. En toevallig was ik als recruiter net bezig met vacatures voor banen die perfect aansloten op wat ik zocht…”

Wel opvallend dat het zo ging, want we wilden je niet kwijt…
“Nee, maar dat zegt veel over de cultuur bij Partner Group. De sfeer is echt heel goed, de cultuur is open en constructief. Je krijgt de vrijheid om te zeggen wat je denkt. Er wordt goed geluisterd en ik kreeg alle steun. In die zin Partner Group heeft me zelfs nog geïntroduceerd bij twee bedrijven waar ik ben gaan solliciteren en de organisatie heeft me geholpen me op die gesprekken voor te bereiden.”

En het werd dus Sif. Hoe is je eerste week bevallen?
“Het was een drukke week, maar mijn indruk is heel positief. Er zijn veel zaken waar ik echt mijn tanden in kan zetten. Het is een veelzijdige rol, kom met veel mensen in contact en ik zie nog volop ontwikkelkansen. Dus ik heb er veel zin in!”

Onze contactgegevens

Partner Group
Neerstraat 37
6041 KA Roermond

Profiel ASL
Kloosterplein 1