Wij vinden uw personeel

Zoekt u personeel? Wij vinden de juiste werknemers voor u.

Partner HR Solutions is meer dan een uitzendbureau. U kunt bij ons terecht voor HR-advies, uitzenden, ondersteuning in werving en selectie, detachering of payroll. Onze deskundige medewerkers kennen de actuele wet- en regelgeving en denken graag met u mee. Zo vinden we altijd een oplossing voor uw vraag.

Wij ontzorgen en doen waar we goed in zijn. Zodat u dat als ondernemer ook kunt doen. Onze benadering is persoonlijk, de lijnen zijn kort. We zijn betrokken, betrouwbaar en transparant. Op ons kunt u bouwen.

Thuis in Limburg

Limburg is ons thuis, al sinds 1989. We kennen de markt en de mensen als geen ander. Die kennis zetten we in om mensen die een passende baan zoeken en ondernemers met een personeelsvraag samen te brengen. Wij werken nauw samen in een team met vestigingen in Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. En uiteraard zijn we NEN- en VCU-gecertificeerd.

Onze vestigingen

Elke vestiging heeft een groot netwerk. Onze uitzendkrachten kennen we persoonlijk. En heel belangrijk: wij bieden meerdere mogelijkheden om opdrachtgevers te ontzorgen. Of het nu gaat om een uitzendbaan, detachering, in vaste dienst of een leer-werkovereenkomst: Partner HR Solutions regelt het.

Heeft u een vacature of vraag? We gaan graag voor u aan het werk.

Partner HR Solutions Roermond
Neerstaat 37
6041 KA Roermond
+31 (0)475 317 430
roermond@partner.nl

Partner HR Solutions Maastricht
Gelissendomein 8