e-Partner voor werknemers en werkgevers

e-Partner voor werknemers

Mijn e-Partner

Via Mijn e-Partner kun je direct inloggen in je eigen Partner omgeving. Je kunt hier digitaal je gewerkte uren, eventuele toeslag- en overuren en/of onkostenvergoedingen doorgeven.

Hoe werkt e-Partner?

Met Mijn e-Partner heb je altijd en overal inzicht in je eigen gegevens. Het is snel, overzichtelijk en vooral heel makkelijk. Ook op mobiel, via de e-Partner app. Download de app via Google Play of App Store.

Zodra jouw uren zijn verwerkt bij Partner, is je loonstrook beschikbaar in je eigen e-Partner omgeving. Ook krijg je jouw loonstrook via een mail. Elk jaar voegen we jouw jaaropgave toe aan je e-Partner omgeving. Je kunt deze op elk moment inzien

Inloggen

Om met e-Partner te kunnen werken, krijg je op je email-adres een gebruikersnaam en wachtwoord. Log in via de button.

e-Partner voor werkgevers

Uw e-Partner


Via e-Partner kunt u op elk gewenst moment online de gewerkte uren van uw flexmedewerkers aan ons doorgeven. Ook andere mutaties, zoals toeslag- en overuren of onkostenvergoedingen kunt u hier invoeren. E-Partner biedt u kostenbesparingen door tijdwinst, vermindering foutpercentage, papierloos werken en is een handig digitaal naslagwerk.

Hoe werkt e-Partner?
E-Partner is een makkelijk systeem, dat u naar eigen wens kunt inrichten. Op die manier kan het e-Partner makkelijk opgenomen worden in uw werkprocessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het invoeren en het goedkeuren van de urenbriefjes. U kunt bijvoorbeeld de uitzendkracht de gewerkte uren zelf laten invoeren en dat u deze accordeert. Of de uren zelf invoeren en goedkeuren. Ook uw factuur is aanpasbaar. Onderdelen als afdelingen, kostenplaatsen en projecten kunt u zelf toevoegen.

Uw factuur is direct na de verloning beschikbaar. Net als de goedgekeurde urenbriefjes kunt u deze inzien waar en wanneer u wilt. U krijgt een e-mail zodra uw factuur online staat. Ook kunt u binnen e-Partner managementinformatie ophalen.

Inloggen
Om met e-Partner te kunnen werken krijgt u op uw email-adres een gebruikersnaam en wachtwoord. Log via de button op de rechterzijde van deze pagina.

e-Partner

Welkom bij 'e-Partner' de online flexportal van Partner HR Solutions.